Hallo, ik ben Leontien en ga het assessment bij je afnemen.
Leontien de Bekker
Assessor

Niveau Assessment

Waarom een niveau assessment

Voordat je een trainingstraject ingaat is het zinvol eerst een intake te doen waarin we kunnen zien op welk niveau je nu ongeveer bent en wat je wilt bereiken. Misschien wil je je Engels verbeteren in alle vaardigheden of bijvoorbeeld alleen in spreken. In een intake kunnen we bepalen welke weg je het beste kunt bewandelen.

Een assessment Engels kan ook zinvol zijn voor een werkgever of voor instanties. Als je een andere baan overweegt, kan het een plus zijn om een goed beeld van je taalvaardigheid Engels te hebben. 

Ik heb ruime ervaring in het afnemen van niveau toetsen Engels op verschillende ERK niveau’s. Ik ben een gecertificeerd assessor en sta ingeschreven in het landelijk register voor assessoren.

Hoe werkt het

Tijdens een assessment zullen we aan de hand van vaardigheidsoefeningen en in een gesprek bepalen op welk niveau je Engels is. In de meeste gevallen is het van belang te weten wat je luister- en spreek/gespreksvaardigheid is. In een aantal gevallen kan het ook goed zijn te weten wat je schrijf- of leesvaardigheidsniveau is. 

Extra informatie

Wanneer:
op afspraak
Kosten:
gratis bij start van een trainingstraject van Tale Traders / op basis van offerte bij een los assessment of incompany training
Waar:
in Utrecht West, telefonisch of op locatie

Zijn er nog vragen of heb je interesse?

Neem contact op